·
Added a discussion

Hi everyone,

The following link describe how to integrate HTML5 Chat with Boonex. The thing is, this was with Dolphin and not UNA.

https://html5-chat.com/chatadmin/developers-existingWebsite.php

I know this is a lot to ask but, can somebody please have a look at it for me and perhaps help me solve this. I really like the htl5 chat service and its free. I cannot effort any paid features at the moment.

Kind Regards

Chris

  • 94
·
Added a discussion

I have the following showing in studio and I'm unsure exactly what it is.

I Also removed gender from profile creation and edit but I have it on my profile and I'm not sure how to take it off for existing users.

Edit: what's the difference between "post" and update? Update says "Author" instead of something indicating content.

  • 132

My previous post to feed I can not get resolved as a premium member I have asked over the last 4 days the website has been down. Sadly I am now getting no where resolving the issues I have that I did not have while testing for a month. Its sad to say I can not get any further with this software that has been so good, somewhere in the last update/updates something has upset video upload. TMD have put hours into testing it I have error codes by the mass, and I can not resolve after asking, Its sad to be here in this position Simon

  • 236
Reposted Clubhouse's post.

Hello hope your all well,

I got my site live after a few months of work and testing, The testing was great so I went live.

I am now pulling my hair out, I can only load up short videos , if I load up longer ones it goes to 5% and stops and stays there hung at 5%

I am getting desperate with it now. You need bigger uploads today due to the quality of videos taken

But as I say it was perfect.

Thanks Simon

  • 291
·
Added a discussion

I installed under beta dot ketchikan dot community to test this over buddyboss and decided to ditch BB. I changed the url and path in "/public_html/inc/header.inc.php" however pages other than the homepage and the admin panel do not work.

  • 352

Hello hope your all well,

I got my site live after a few months of work and testing, The testing was great so I went live.

I am now pulling my hair out, I can only load up short videos , if I load up longer ones it goes to 5% and stops and stays there hung at 5%

I am getting desperate with it now. You need bigger uploads today due to the quality of videos taken

But as I say it was perfect.

Thanks Simon

  • 352

UI UX Custom works live demo site : https://dexpertz.wizzor.net

  • 384

Hello! Of course, everyone has different tastes, but I think the “Author” block looks too cluttered on tablets and smartphones. I removed everything highlighted in red and left only the “Subscribe” and “Write a message” buttons.

  • 600
·
Added a discussion

Hello

I've noticed (since upgrade to UNA 14.0.0-B2 ) that when commenting or otherwise using @some-profile and that "some-profile" is selected from pop-up menu

image_transcoder.php?o=sys_images_editor&h=2152&dpx=2&t=1721086604then the created link is wrong - it misses the subfolder where our una actually is located - example:

  • wrong URL: https://www.our-site(dot)com/view-persons-profile/some-profile
  • correct URL: https://www.our-site(dot)com/una/view-persons-profile/some-profile

Mind the missing una in the link above - our site is in domain subfolder named "una" but from last UNA update the links created by mention @some-profile is now wrong.

Please help me correct this as soon as possible

Thank you

Mayki

  • 715